Hoe Blokkeer Je Mensen in Facebook op Je iPhone en iPad

Nov 08,2019 • Geplaatst bij: Facebook • Bewezen oplossingen

Vriendschappen kunnen verzuren, zo gaat dat in het leven. Het is misschien niet makkelijk om in het echte leven een vriendschap fysiek uit je leven te verwijderen, maar Facebook vriendschappen eindigen sneller. Facebook geeft je de mogelijkheid om contact te hebben met je vrienden, familie en zelfs mensen aan de andere kant van de wereld. Facebook vriendschappen, kunnen net als echte vriendschappen in het leven, verzuren. Maar in tegenstelling tot echte vriendschappen, kun je er voor kiezen om je Facebook vriend te weerhouden van contact als je wilt.

Je doet dit door hem eenvoudig te blokkeren of hem uit je vriendenlijst te verwijderen. Het proces is verbazingwekkend simpel zoals dit artikel je zal laten zien.

Deel 1: Het verschil tussen "Verwijderen" en "Blokkeren"

Voordat we beschrijven hoe personen te blokkeren in Facebook op je iPhone of iPad, is het belangrijk het verschilk te kennen tussen deze twee vaak verkeerd gebruikte Facebook termen.

Als je iemand verwijdert, kan deze persoon je profiel nog bekijken en zelfs nog een vriendschapsverzoek sturen in de toekomst. Als je iemand verwijdert, is de deur niet geheel gesloten. Er is nog een kans dat je weer vrienden wordt.

Om mensen te blokkeren in Facebook op je iPhone of iPad is echter meer definitief. De geblokkeerde persoon kan je profiel niet meer bekijken en geen vriendschapsverzoek meer sturen. Je moet er dus goed over nadenken voordat je mensen echt blokkeert in Facebook op je iPhone of iPad.


Deel 2: Hoe blokkeert men mensen in Facebook op iPhone/iPad

Als je wilt dat een vroegere vriend je niet meer kan contact, dan volgt hier hoe je hem moet blokkeren.

Stap 1: Start de Facebook App op je iPhone of iPad en tik op “Meer” rechtsonder.

block people in facebook

Stap 2: Onder Instellingen, scroll naar beneden en tik op “Instellingen”

block people in facebook

Sta 3: Tik dan op "Blokkeren”

block people in facebook

Stap 4: In het volgend scherm geeft je de naam of e-mail van de persoon die je wilt blokkeren en tikt op “Blokkeer.”

block people in facebook

Deze persoon kan niet langer je posten op je tijdlijn bekijken en heeft geen optie meer om je een vriendschapsverzoek te sturen. Als je je geschillen weer bijlegt, kun je de blokkering van de persoon weer opheffen. Je vindt hun naam onder “Geblokkeerde Gebruikers” waar je op “Blokkering Verwijderen” kunt klikken voor hun naam.


Deel 3: Hoe Verwijder je iemand in Facebook op iPhone/iPad

Als je echter de deur nog wilt ophouden voor een heroverweging voor een vriend, dan kun je hem verwijderen. De persoon kan dan je posten en foto's nog zien en zelfs een vriendschapsverzoek sturen in de toekomst.

Volg deze eenvoudige stappen om iemand te verwijderen op Facebook.

Stap 1: Start de Facebook App op je apparaat en tik op Meer rechtsonder.

Stap 2: Tik op "Vrienden” onder Favorieten en een lijst met je vrienden verschijnt.

block people in facebook

Stap 3: Zoek naar de vriend die je wilt verwijderen en tik op “Vrienden”

block people in facebook

Stap 4: Tik op Verwijderen uit de gegeven opties.

block people in facebook

Heel makkelijk, je hebt nu een vriend verwijdert. Om weer vrienden te worden, moet hij je een vriendschapsverzoek sturen.

Blokkeren of Verwijderen van een vriend in Facebook is een goede manier om vervelende individuelen op afstand te houden en jezelf te beschermen. Het is ook een goede manier om mensen waarmee je niet goed overweg kunt te weerhouden om je inhoud te bekijken. We hopen dat je nu het verschil tussen blokkeren en verwijderen weet en hoe het toe te passen.

Jane Lunes

staff Editor

0 Reactie (s)
Home > Hoe > Facebook > Hoe Blokkeer Je Mensen in Facebook op Je iPhone en iPad